Soy ağacı nasıl bulunur! e devlet soy ağacı sorgulama nasıl yapılır? (yeni)

Soy ağacı nasıl bulunur! e devlet soy ağacı sorgulama nasıl yapılır? (yeni)

e-Devlet soy ağacı nasıl bulunur, e-Devlet soy ağacı öğrenme gibi aramalar yeniden gündeme geldi. Çünkü e-Devlet soy ağacı öğrenme hizmetini tekrar kullanıma açtı. Türkiye'de milyonlarca kişi e-Devlet'ten soy ağacı öğrenme işlemi için sıraya girdi. Artık soy ağacı öğrenme işlemleri sırayla yapılacak.14 Şubat gecesi e-Devlet'in alt üst soy bilgisini öğrenme hizmetini geri açması yine büyük yoğunluğa sebep oldu. e-Devlet soy ağacı öğrenme ile ilgili hizmete talep yoğunluğu nedeniyle kapatılmıştı. Milyonlarca kişi siteye ulaşabilmek için bilgisayar başında bekliyordu. e-Devlet hizmetinde soy ağacı sorgulaması yapanlara sonradan e-mail ile sonuçları gönderme hizmeti de başlattı. Soy ağacı nasıl bulunur bunu merak edenler için detaylar haberimizde...

Soy ağacı nasıl bulunur sorusu herkesin merak ettiği konular arasına girdi. Türkiye'de 10 milyondan fazla kişi soy ağacını öğrenmek üzere e-Devlet kapısına giriş yapmak üzere giriş yaptılar. Bazı vatandaşlar hatalarla karşılaşsa da binlerce, milyonlarca kişi soy ağacı nasıl bulunur sorusunun cevabını öğrendi. 

SOY AĞACI NASIL BULUNUR?

Günler önce bir hizmeti daha kullanıma açan www.turkiye.gov.tr milyonlarca kişinin siteye akın etmesine sebep olmuştu. e-Devlet soy ağacı giriş nasıl yapılır aratmaları tekrar başladı. 14 Şubat gecesi itibariyle e-Devlet alt üst soy bilgisi öğrenme hizmetini tekrar kullanıma açtı. Hizmetin verilmeye başlandığı ilk günde milyonlarca kişinin akınına uğrayan site çökmş ve arza vermişti. Bu sebeple de bu hizmeti aksıya alan www.turkiye.gov.tr yeniden sistemi bu hizmete açacağını açıklamıştı. O günün ne zaman olduğunu soran kullanıcılar için beklenen gün geldi. e-Devlet giriş yaparak tek tıkla soy ağacı öğrenme hizmeti geri döndü. Herkes e-Devlet'in resmi sitesi olan www.turkiye.gov.tr'dan giriş yaparak soy ağacı bilgisi ö8ğrenme talebi gönderiyor. Sistem bilgileri vermek için sizi sıraya koyuyor ve bilgiler size daha sonra yaklaşık 8-9 saat sonra geliyor. Bu yöntem de yine sistemin yoğunluğunu azaltmasa da arza oluşumunu engelleyecek.

18-02/15/soyagaci.jpg

SOY AĞACI SIRALI OLACAK

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner yoğunluk sebebiyle soy ağacı öğrenme sisteminin sıralı olacağını söylemişti. Buna göre günlük bir kota belirlenecek. Başvurular o kotaya göre soy ağacı alt üst sorgulamada sıraya konacak. O gün kota dolduğunda başvurular ertesi güne aktarılacak. Soyağacı günlük kotası ne kadar olacağına yönelik henüz bilgi verilmedi.

SOY AĞACI ÖĞRENME SON DURUM

Soy ağacı öğrenme sorgulama sistemi için e devlete girenler hayal kırıklığı yaşıyorlar. E devlet üzerinden yapılan alt üst soy ağacı sorgulama sistemi hala devre dışı. Soy ağacı öğrenme sistemine ulaşanlar nüfus müdürlüğünün "Altsoy ve üst soy bilgi servisi teknik çalışmaları devam ediyor" uyarısıyla karşılaşıyorlar.

SOY AĞACI ÖĞRENME NE ZAMAN AÇILACAK?

 Bu soruya en yetkili isim olan Nüfus müdürü Güner'den şu yanıt geldi: “Vatandaş biraz sabretsin. Anne ve babalarıyla daha fazla konuşup onlara sorsunlar. Biz hizmetimizin arkasındayız. Ne zaman açılacağı ile ilgili net tarih vermek çok zor. Kısa zamanda açılacak”.

E-DEVLET ŞİFRESİ KAÇ TL?

e-Devlet şifrenizi 2 TL karşılığında PTT şubelerinden alabilirsiniz. İlk alımdan sonra, takip eden tüm şifre alımları 4TL olarak ücretlendirilir

E-DEVLET ŞİFRESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Şifre başvurusu yaparken geçerli bir kimliğiniz olması yeterlidir. Kimlik fotokopisi vermenize gerek yoktur.

E-DEVLET SİSTEMİ GÜVENLİ Mİ?

Bir çok güvenlik katmanı ile korunan e-Devlet, bütün bilgi ve işlemlerinizi erişelemeyecek şekilde korumaktadır. e-Devlet girişi yaptıktan sonra yaptığınız işlemler tamamen güvenli sunucularda işlenmektedir.

E-DEVLET ÜZERİNDEN KOLAYLIKLA YAPABİLECEĞİNİZ İŞLEMLER

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

Adli Sicil Kaydı Doğrulama

Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Gelir Testi Sonucu Sorgulama

IMEI Sorgulama

Mobil Hat Sorgulama

Numara Taşıma Sorgulama

Araç Sorgulama

Sürücü Belgesi Ceza Puanı Sorgulama

Sürücü Belgesi İptal Bilgisi Sorgulama

Vergi Borcu Sorgulama

OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama

OGS İhlal Bilgileri Sorgulama

OGS Hesap Detayı Sorgulama

Açık Öğretim Ortaokulu Öğrenci Durum Belgesi Sorgulama

Açık Öğretim Ortaokulu Öğrenci Durum Belgesi Doğrulama

Askerlik Durum Belgesi İşlemleri

Askerlik Durum Belgesi Sorgulama

Askerlik Durum Belgesi Doğrulama

4A Hizmetleri

4A Banka ve Adres Değişikliği

4A Emekli Aylığı Kesintileri

4A Emekli Aylık Bilgisi

4A Emekli Aylık Bilgisi Belge Doğrulama

4A Emeklilik Kaydı

4A Emekli Ödeme Bilgileri

4A Hizmet Dökümü

4A Hizmet Dökümü Belge Doğrulama

4A Sigortalı Tescil Kaydı Tespiti

4A On Günden Az Süreli Ev Hizmetleri İşveren Başvuru ve Sorgulama

4A On Günden Az Süreli Ev Hizmeti Çalışan Kişi Sorgulama

4B Hizmetleri

4B Banka ve Adres Değişikliği

4B Basamak Bilgisi

4B Borç Durumu

4B Emekli Aylığı Kesintileri

4B Emekli Aylık Bilgisi

4B Hak Sahipliği

4B Hizmet Bilgisi

4B Ödeme Dökümü

4B Tescil Kaydı

4B 6111 Yapılandırma Borç Bilgileri

4B(Bağkur)Günlük Kazanç Beyanı Girişi

4B Emekli Aylığı Hesaplama

4B İsteğe Bağlı İlk Tescil Kaydı

4C Hizmetleri

4C Banka Değişikliği

4C Bir Aylık Maaş Tercihi

4C Emekli Aylık Ödeme ve Kesinti Bilgileri

4C Emekli Aylık Bilgisi

4C İsteğe Bağlı Ödeme Dökümü

4C Tescil Kaydı

4C Emeklilik İşlemleri Evrak Takibi

e-Devlet soy ağacı nasıl bulunur, e-Devlet soy ağacı öğrenme gibi aramalar yeniden gündeme geldi. Çünkü e-Devlet soy ağacı öğrenme hizmetini tekrar kullanıma açtı. 14 Şubat gecesi e-Devlet'in alt üst soy bilgisini öğrenme hizmetini geri açması yine büyü yoğunluğa sebep oldu. e-Devlet soy ağacı öğrenme ile ilgili hizmete talep yoğunluğu nedeniyle kapatılmıştı. Milyonlarca kişi siteye ulaşabilmek için bilgisayar başında bekliyordu. E devlet hizmetinde soy ağacı sorğulaması yapanlara sonradan e-mail ile sonuçları gönderme hizmeti de başlattı. Detaylar haberimizde...

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN