117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk! Galatasaray istedi Fenerbahçe transfer ediyor! 15 milyon euro...

117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk! Galatasaray istedi Fenerbahçe transfer ediyor! 15 milyon euro...

Nisan ayına girilmesiyle takviye çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti. Kanarya, 117 yıllık tarihinde bir ilke imza atmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer gündemindeki yıldız ismi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Pazar akşamı Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Icardi'nin golü sonrasında sahadan çekilen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a 15 milyon euroluk transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final aşamasında deplasmanda Olimpiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe, bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da gelecek sezonunun kadro planlamasını yapıyor.

Sezonu ilk sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-lacivertli ekip, bu doğrultuda gözünü orta saha takviyesine dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atacak iddialı bir takım kurmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'ın da talip olduğu Daichi Kamada'yı listesine aldı.

Sarı-lacivertli ekibin, Lazio formasın terleten Japon orta saha oyuncusunu kadrosuna katarak Uzak Doğu pazarına açılmayı hedeflediği öne sürüldü.

Daichi Kamada - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Lazio forması altında 31 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu. Japon oyuncunun Lazio ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kanarya, Japon yıldızı kadrosuna katması halinde tarihinde ilk kez bir Japon oyuncu transfer etmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN