172 gol 78 asist! Orta saha değil adeta gol makinası: Dybala transferi 'geliyorum' diyerek doğruladı

172 gol 78 asist! Orta saha değil adeta gol makinası: Dybala transferi 'geliyorum' diyerek doğruladı

Galatasaray'ın ilgilendiği Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın yeni rotası belli oldu! Sezon sonunda İtalyan ekiple yollarını ayıracak olan Dybala, transferi 'geliyorum' diyerek doğruladı. 172 gol 78 asist! Orta saha değil adeta gol makinası...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Futbol dünyasının gözde isimlerinden Paulo Dybala'nın yeni adresi nihayet belli oluyor. Roma'daki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve sezon sonunda İtalyan ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan Arjantinli yıldızın geleceği üzerine birçok spekülasyon yapılmıştı. Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Dybala için, rotanın İspanya'ya çıktığı belirtildi.

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Serie A'da sezonun en iyisi Paulo Dybala - Futbol Haberleri - Spor

La Liga'nın köklü ekiplerinden Barcelona, Dybala'nın peşindeki takımlar arasında en ciddi aday olarak öne çıkıyor. İspanya basınında yer alan haberlere göre; Barcelona, Dybala için 12 milyon euro çıkış bedelini gözden çıkarmaya hazır. Katalan devi, oyuncu ile yapılan görüşmelerde prensipte anlaşma sağladı ve transferin yaz döneminde resmiyet kazanması bekleniyor.

GOL MAKİNASI

172 gol ve 78 asistlik kariyer istatistikleriyle "orta saha değil, adeta gol makinası" olarak nitelendirilen Dybala, bu sezon Roma formasıyla çıktığı 21 resmi maçta 9 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu. 30 yaşındaki Arjantinli yıldız, futbolseverlerin ve takım arkadaşlarının güvenini tam anlamıyla kazandı.

Transfer rumours: Chelsea start to make moves, Dybala furious at Juventus and who replaces Benitez at Everton?

Barcelona'nın transfer gündeminde üst sıralarda yer alan Dybala'nın Katalan ekibine katılması, takımın hücum hattına önemli bir güç katacak. Arjantinli yıldızın teknik becerileri, gol yeteneği ve maç içindeki liderliği, Xavi'nin ekibinde kritik bir rol üstlenmesini sağlayacak. Barcelona taraftarları, Dybala'nın transferini sabırsızlıkla beklerken, bu hamle takımın La Liga ve Avrupa kupalarındaki başarı hedeflerine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Paulo Dybala'nın Barcelona'ya transferi, futbol dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, Arjantinli yıldızın Katalonya'daki yeni macerası merakla bekleniyor. Bu transfer, aynı zamanda Dybala'nın kariyerinde yeni bir sayfa açması anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN