2022 Dünya Kupası'nda Güney Kore teknik direktörü istifa etti

2022 Dünya Kupası'nda Güney Kore teknik direktörü istifa etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın son 16 maçında dünya devi Brezilya'ya mağlup oluğ şampiyonaya veda eden Güney Kore'de, teknik direktör Paulo Bento istifa etti.

2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu maçlarında dünyanın en büyük isimlerinden olan Brezilya'ya 4-1 mağlup olan Güney Kore'nin Portekizli teknik direktörü Paulo Bento, görevinden ayrıldığını duyurdu. 2018 yılından bu güne Güney Kore'yi çalıştıran 53 yaşındaki Bento, Portekiz, Gana ve Uruguay'ın bulunduğu gruptan takımını ikinci olarak çıkarmayı başarmıştı.

Brezilya'nın karşısında alınmış olan 4-1'lik yenilgi sonrasında futbolcularına ve federasyon başkanına ayrılık kararını bildiren Bento, "Eylül ayında aldığım bir karardı ve bu kesinleşti. Yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum. Şu andan itibaren geleceği düşünmek zorundayız" şeklinde konuştu.

Portekizli çalıştırıcı, Güney Kore ile çıktığı 57 maçın 35'inden galibiyetle ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN