238 bin euro'ya aldıkları orta sahayı Galatasaray'a 4 milyon euro'ya satacaklar! Tıpkı Emre Akbaba'da olduğu gibi

238 bin euro'ya aldıkları orta sahayı Galatasaray'a 4 milyon euro'ya satacaklar! Tıpkı Emre Akbaba'da olduğu gibi

Daha önce Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Berkan Kutlu gibi oyuncuları transfer etmesine rağmen her iki futbolcudan da istediği verimi alamayan Galatasaray'ın bu sefer bambaşka bir orta sahaya talip olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Alanyaspor'da bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Oğuz Aydın'ı gündemine aldığı öğrenildi.

GALATASARAY CENK MELİH YAZICI İLE GÖRÜŞECEK

Teknik Direktör Okan Buruk'un da kadrosunda görmek istediği sol kanat oyuncusunun menajeriyle kısa süre içerisinde temasa geçileceği de gelen haberler arasında. Sezon sonunda oyuncunun çok fazla talibi olacağını düşünen yönetimin sezon bitmeden hem oyuncu hem de kulübüyle görüşmelere başlayacağı belirlendi.

oguz-aydin-carlos-eduardo-alanyaspor-1708338552-129688.jpg

TRABZONSPOR MAÇINDA YILDIZLAŞTI

Yetenekleri ile dikkat çeken Oğuz Aydın, son dönemde performansını iyice artırdı. 4 Mart'ta iç sahada Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada rakip filelere iki gol atan yıldız futbolcu, Sivasspor deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyette de önemli bir pay sahibiydi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 79. dakikada zorlu deplasmanda galibiyet golünü getirdi.

BERKAN KUTLU VE EMRE AKBABA DA ALANYASPOR'DAN GELMİŞTİ

Bu sezon 30 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergileyen Oğuz'un Alanya ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Galatasaray daha önce Alanyaspor'dan Berkan Kutlu (4 milyon Euro), Emre Akbaba (4 milyon Euro) gibi oyuncuları transfer etmişti. 2021'de Bucaspor'dan 238 bin Euro'ya transfer edilen Oğuz Aydın için Alanyaspor'un en az 4 milyon Euro isteyeceği belirtiliyor. Alanyaspor'dan alınan oyuncuların genelde Galatasaray'da tutmadıkları gözlemlenirken, taraftarların 'Mustafa Cengiz (Emre Akbaba) ve Burak Elmas (Berkan Kutlu) aynı hatayı yapmıştı, bu iki futbolcudan büyük zarar ettik' serzenişleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN