35 yaşındaki Mert Günok Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

35 yaşındaki Mert Günok Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

2021 yılından bu yana Beşiktaş formasını terleten Mert Günok, siyah-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon Beşiktaş'ın en başarılı oyuncuları arasında gösterilen 35 yaşındaki eldiven Mert Günok, siyah-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sezon başından bu yana başarılı bir performans ortaya koyan milli kaleci Mert Günok, Beşiktaş ile yollarını ayırıyor. Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı, Süper Lig'i ise üçüncü sırada tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekipte milli kalecinin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın 35 yaşındaki eldiveni İngiliz ekiplerinin radarına girdi. İki İngiliz ekibinin 35 yaşındaki eldiveni transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 32 karşılaşmada görev alan milli eldiven, kalesinde 36 gol gördü. 12 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı.

Başarılı eldivenin güncel piyasa değerinin 1.4 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldız eldivenin Beşiktaş ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Milli eldivenin İngiltere'ye transfer olma konusunda büyük heyecan duyduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN