62 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a transfer oluyor! 53 gol 94 asist...

62 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a transfer oluyor! 53 gol 94 asist...

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 62 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Son 16 Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Çek ekibi Sparta Prag'ın konuğu olacak Galatasaray, 62 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aslan, yaz transfer döneminde bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminden bu yana yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en iddialı takımını oluşturan sarı-kırmızılı ekip, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Gözünü Suudi Arabistan'a diken sarı-kırmızılı ekip, 62 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Sezon sonunda Dries Mertens ile yolları ayırması beklenen sarı-kırmızılı ekip, yeni 10 numarasını Arabistan'da buldu.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr forması giyen Portekizli yıldız Otavio'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Aslan'ın Arabistan'da mutsuz olan Portekizli yıldızı kadrosuna katmak için nabız yokladığı öne sürüldü.

62 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ

Sarı-kırmızılı ekibin güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 29 yaşındaki yıldızın menajeriyle iletişime geçtiği iddia edildi.

Otávio - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon Arap ekibinde 29 karşılaşmada görev alan Portekizli yıldız, bu karşılaşmalarda 6 gol 4 asiste imza attı. 29 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 62 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca 402 karşılaşmada görev alan Portekizli orta saha oyuncusu, bu müsabakalarda 53 gol 94 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN