8 yıl sonra ilk! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: 6 milyon euro! İmzalar atılıyor...

8 yıl sonra ilk! Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer: 6 milyon euro! İmzalar atılıyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde D Grubu’nda Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile eşleşen Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Kartal, transferde 8 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Perşembe akşamı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i eleyerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren, yarın akşam ise evinde Sivasspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 8 yıl aradan sonra transferde bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Romanya'da 2-3 mağlup ettiği Dinamo Kiev'i İstanbul'da 1-0 mağlup ederek Konferans Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, yarın akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Sivasspor'u konuk edecek. Kartal, karşılaşmaya saatler kala transferde gaza bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona çok yakın. Kartal, 8 yıl aradan sonra transferde bir ilke imza atmaya oldukça yakın.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde D Grubu’nda Belçika’dan Club Brugge, Norveç’ten Bodo/Glimt, İsviçre’den Lugano ile eşleşen Beşiktaş, transferde gaza bastı.

TARİHE GEÇECEK

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İtalyan ekibi Hellas Verona'nın 24 yaşındaki savunma oyuncusu Isak Hien için kolları sıvadı.

Beşiktaş, Isak Hien transferi için harekete geçti

Kartal'ın bu transfer için İtalyan ekibine 6 milyon euro + sonraki satıştan %50 pay teklif etti. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Kartal, bu transferi gerçekleştirmesi halinde 8 yıl aradan sonra ilk kez kadrosuna bir Norveçli oyuncu katmış olacak. Beşiktaş son olarak 2015 yılında Alexander Milosevic'i kadrosuna katmıştı.

Geçen sezon 39 maçta görev alan savunma oyuncusu 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN