A Milli Takım tarihinde ilk kez Faroe Adaları'na mağlup oldu! Göldeniz Karadeniz'den Stefan Kuntz tepkisi: İnanamıyorum!

A Milli Takım tarihinde ilk kez Faroe Adaları'na mağlup oldu! Göldeniz Karadeniz'den Stefan Kuntz tepkisi: İnanamıyorum!

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na olan kırgınlığını "Kaç tane Gökdeniz Karadeniz çıkarttınız ve sattınız? 5 parmağı geçmiyor. Öyleyse değer vereceksiniz. Değerini bilin" açıklamasıyla dile getiren Trabzonspor'un efsane ismi Gökdeniz Karadeniz, A Milli Takım'ın son dönemde aldığı başarısız sonuçlara sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olan A Milli Futbol Takımı, hayal kırıklığı yaşattı.

UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan A Milli Takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

KUNTZ: YÜZDE 1 BİLE İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında “Neden bu spekülasyonlar 1 ay önce çıktı, ben anlamadım. 4 galibiyet almıştık ve tatmin etmeyen ne vardı? Şu an tabii ki eleştiri yapmakta herkes serbest. Sabırsızlık hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. İlk hedefimiz, Dünya Kupası elemelerinde play-off şansımızı zorlamaktı. Bunu başardık. Play-off maçında Portekiz karşısında son dakikada golümüzü atabilseydik belki sansasyonel bir şey olacaktı. Bunu bilemeyiz. Benden istenen bu kısmı yapabildiğimi düşünüyorum. İkinci hedefimiz, B Ligi’ne yükselmekti. Buna da ulaştık. Bu yaşanan tablo içerisinde ben yüzde 1 bile istifayı düşünmüyorum. Kesinlikle daha fazla motive olmuş durumdayım. Buradan daha farklı şekilde çıkmak gerekir. Bu tip durumları daha önce de yaşamıştım” açıklamasında bulundu.

goko.jpg

GÖKDENİZ KARADENİZ: KABULLENEMİYORUM

Bir önceki karşılaşmada tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yiyen Milli Takım, bu kez de FIFA sıralamasında 125'inci sırada yer alan Faroe Adaları'na karşı tarihindeki ilk yenilgisini aldı.

Trabzonspor'un Türk futboluna sunduğu önemli isimler arasında yer alan Gökdeniz Karadeniz, Milli Takım'ın son dönemde aldığı başarısız sonuçlara sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na olan kırgınlığını "Kaç tane Gökdeniz Karadeniz çıkarttınız ve sattınız? 5 parmağı geçmiyor. Öyleyse değer vereceksiniz. Değerini bilin" açıklamasıyla dile getiren Trabzonspor'un efsane ismi Gökdeniz Karadeniz, İnstagram hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak "Ülke futbolumuz adına çok üzgünüm; inanamıyorum ve kabullenemiyorum!!!" diye konuştu.

Gökdeniz Karadeniz'in bu paylaşımı A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'a tepki olarak yorumlandı.

gokdenizz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN