Abisi resmen açıkladı: Galatasaray'dan 30 milyon euroluk bomba! Dünya Kupası'na damga vurmuştu...

Abisi resmen açıkladı: Galatasaray'dan 30 milyon euroluk bomba! Dünya Kupası'na damga vurmuştu...

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde edecek iddialı bir takım kurmayı amaçlayan sarı-kırmızılı takım, 2022 Dünya Kupası'na damga vuran yıldız ismi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Yıldız futbolcunun abisi Galatasaray'ın teklifini resmen açıkladı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç ekibi Molde'yi 2-3 mağlup ederek Devler Ligi'nde gruplara kalma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor. İspanyol stoper Sergio Ramos'un transferini tamamlamak için tüm şartları zorlayan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da 2022 Dünya Kupası'nda damga vuran orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bir yandan Sergio Ramos ile olan görüşmelerini sıklaştırırken bir yandan da defansif orta saha pozisyonunda arayışlara başladı.

ABİSİ RESMEN AÇIKLADI

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı takım, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın İspanyol basınından aktardığı habere göre; Galatasaray, İtalyan ekibi Fiorentina formasını terleten Sofyan Amrabat için düğmeye bastı.

Faslı orta saha oyuncusunun abisi ve aynı zamanda Galatasaray'ın eski futbolcusu olan Nordin Amrabat, kardeşinin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken Galatasaray'dan teklif geldiğini de resmen açıkladı.

AS'a konuşan Nordin Amrabat, kardeşi Sofyan Amrabat ile ilgili "Galatasaray ile temaslar oldu. Umarım o formayı giyebilir." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinin forması altında 49 maçta görev alan Faslı orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 1 asist kaydetti. Oyunun defansif yönünde daha etkili olan tecrübeli orta saha oyuncusu özellikle 2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu.

Fiorentina ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Amrabat'ın kontratında 1 yıl da opsiyon bulunuyor. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro olduğu öğrenildi.

Fas'ın yıldızı Sofyan Amrabat, Portekiz maçının ardından rüya yorumu yaptı | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN