Aboubakar Beşiktaş'ın tarihine geçti! 10 yıl sonra ilk kez! Tekrarlanması güç başarı!

Aboubakar Beşiktaş'ın tarihine geçti! 10 yıl sonra ilk kez! Tekrarlanması güç başarı!

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u 0-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Kamerunlu golcü Aboubakar, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Konyaspor'un konuğu oldu. Yeşil-beyazlı rakibini 0-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Beşiktaş'ın tarihine geçti.

Büyük umutlarla başladığı sezonda beklenin altında kalan Beşiktaş,7. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un konuğu oldu. Rakibini 0-2 mağlup etmeyi başaran siyah-beyazlı ekip, haftayı 4. sırada tamamladı. Kartal'ın son golünü, geçen sezon kış transfer döneminde takıma katılan ve Beşiktaş'a imza attığı günden bu yana attığı gollerle adından söz ettiren yıldız golcü Aboubakar kaydetti.

Kamerunlu golcü, yeşil-beyazlı ekibin ağlarına kaydettiği golle Beşiktaş'ın tarihine geçti. Siyah-beyazlı forma altında 97 maçta görev alarak 56 gol 14 asiste imza atan golcü futbolcu, Süper Lig tarihinde Beşiktaş'ın en golcü ikinci yabancı futbolcusu oldu.

Opta'nın aktardığına göre; Konyaspor filelerini havalandıran Vincent Aboubakar, son olarak 2014 yılında Beşiktaş formasını terleten Filip Holosko'yu geride bıraktı ve Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla en fazla gol atan ikinci yabancı oyuncu oldu. Golcü futbolcu, siyah-beyazlı forma altındaki gol sayısını 43'e yükseltti. Kartal'ın en golcü yabancı oyuncusu ise 57 golle Bobo.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN