Acun Ilıcalı: Kulüplerimiz değerli ama kötü yönetimler var’​​​​​

Acun Ilıcalı: Kulüplerimiz değerli ama kötü yönetimler var’​​​​​

Yeni sezon hazırlıklarını Türkiye’de sürdüren Hull City’de kulübün sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, açıklamalarda bulundu. Türkiye’de üç büyüklerin desteklenmesi hakkında konuşan Ilıcalı “Taraftarların üç büyüklerle bağ kurması normal. Çok değerli kulüplerimiz var ancak bir şekilde kötü yönetimleri sonucunda bu noktadalar” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Türkiye’de sürdüren Hull City’de kulübün sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, açıklamalarda bulundu. 2023-2024 sezonunda ligde iyi bir performans göstererek Premier Lig’e yükselmek istediklerini dile getiren Ilıcalı, bunu başarmaları durumunda ilk adımı Türkiye’deki kampla atmış olacaklarını söyledi. Championship’in çok mücadeleci bir lig olduğunu vurgulayan Ilıcalı, “Şöyle bir gerçek var ki çok zor bir lig. Bu seneki takımlara baktığınız zaman Premier Lig gibi bir takım grubu var ama biz de iddialıyız. Her zaman gelişme durumundayız. Bunun da önümüzdeki seneye yansıması play-off’ları bize gösterebilir.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de oynayan birçok oyuncunun hayalinin Premier Lig’de forma giymek olduğunu söyleyen iş adamı Benim Premier Lig hayalimin olması, elimizi çok güçlendiriyor. Türkiye’deki oyuncularla görüşürken çok büyük bir avantaj bu durum çünkü biz şu anda onlar için bir köprü gibiyiz. Ama eğer Premier Lig’e çıkarsak o zaman bırak elimizi güçlendirmeyi, Türkiye’deki oyuncuların hepsinin hayali bize gelmek olacak” şeklinde konuştu.

Türkiye’de birçok takımın kötü yönetilmesi hakkında konuşan Ilıcalı, “Ben açıkçası bizdeki taraftarları suçlamıyorum. Bir takımı 15 sene tutuyorsunuz, sonra takım iflas ediyor ve nerede olduğu belli değil. Ne yapacaklar bu sefer? Taraftarların da bu kez mecburen 3 büyüklerle bir bağlılık kurması gerekiyor. Ne kadar değerli kulüplerimiz var ama bir şekilde kötü yönetimler nedeniyle bu noktadalar. Zamanında dernek olarak başladığı için, sorumluluk başkanda olmadığı için birçok yanlış kararın bedelini taraftar ödemiş, takımlar da yok olmuş. Böyle baktığınız zaman “Taraftar ne yapsın?” diyorum” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN