Acun Ilıcalı, o Süper Lig kulübünün binasını gezip fiyat sordu! Hull City'den sonra ikinci kulübünü alacak

Acun Ilıcalı, o Süper Lig kulübünün binasını gezip fiyat sordu! Hull City'den sonra ikinci kulübünü alacak

Hollanda'nın Fortuna Sittard kulübüne 2020 yılında ortak olarak spor yöneticiliğine soyunan Acun Ilıcalı, 2022 yılında Hull City'nin tamamını satın alarak kulüp başkanı oldu. Ünlü iş insanının, futbolcu yetiştirmek amacıyla ikinci bir kulüp daha satın alacağı ve bunun Süper Lig'den bir takım olacağı ileri sürüldü. İşte, Acun Ilıcalı'nın ilgilendiği o Süper Lig takımı...

Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak futbol dünyasında ses getirmişti. 54 yaşındaki iş insanı, Hull City'nin ardından 2 milyon pounda satın aldığı Shelbourne FC'ye geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada yatırımlarını durdurduğunu açıkladı.

SHELBURNE KULÜBÜNÜ BIRAKTI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İrlanda'nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI TÜRKİYE'DEN HANGİ KULÜBÜ SATIN ALACAK?

Medyatava'da yer alan habere göre, futbola olan ilgisinin geçici olmadığını ve bir kulüp daha satın almayı düşündüğünü söyleyen Acun Ilıcalı'nın, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın kulüp binasına geldiği ve yöneticilerle görüştüğü iddia edildi. Acun Ilıcalı şartların oluşması durumunda Kasımpaşa Spor Kulübü'nü satın alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN