Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a destek açıklaması

Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a destek açıklaması

İş insanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek açıklaması yaptı. Ilıcalı, Koç için ''Fenerbahçe'de hikayesi bitmedi'' dedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

26 Haziran 2021'de tek aday olarak Fenerbahçe'de ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, Haziran ayında yapılması planlanan seçimde aday olmayacağını açıkladı. Ancak Fenerbahçe camiasının önde gelen kişileri, Ali Koç'a destek mesajları vermeye devam ediyor.

İş insanı Acun Ilıcalı da Ali Koç'a destek açıklaması yapan kişiler arasına katıldı. 343'e konuşan Ilıcalı, ''Başkanımın arkasındayım. Ali Koç'u kalmaya ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaparım. Fenerbahçe'de hikayesi bitmedi!'' ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı, Ali Koç üzerinden spor kamuoyuna da mesaj yolladı. Ilıcalı, ''Türkiye'deki futbol ikliminin Ali Koç gibi değerli insanları uzaklaştırmaması gerekiyor'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN