Acun'dan futbol severlere müjde! O maçlar şifresiz yayınlanacak: İşte bedava yayınlanacak olan maçlar

Acun'dan futbol severlere müjde! O maçlar şifresiz yayınlanacak: İşte bedava yayınlanacak olan maçlar

Futbol severleri sevindiren haber Acun Ilıcalı'dan geldi. Maçları şifresiz bir şekilde izlemek mümkün. Maç izlemenin adresi o olacak. İşte bedava yayınlanacak maçlar…

Geçtiğimiz haftalarda Manchester united-galatasaray maçı öncesinde büyük bir problemle karşı karşıya kalan EXXEN platformu futbol severlerin tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve konferans Ligi olmak üzere birçok karşılaşmayı ekrana Taşıyan EXXEN, son jest ile herkesin gönlünü aldı. Alınan karar doğrultusunda 24 Ekim tarihine kadar EXXEN’e üye olan herkesin 14 gün boyunca ücretsiz bir şekilde platformu kullanabileceği aktarıldı. İşte bedava yayınlanacak maçlar…

ACUN ILICALI’DAN BÜYÜK KIYAK

EXXEN Platformu kapsamında alınan karar taraftarı memnun etti. Galatasaray- Bayern Münih, Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo Glimt- Beşiktaş karşılaşması EXXEN platformunda şifresiz olarak yayınlanacak. EXXEN’in konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

exxen-1.jpg

“Exxenspor’a 24 Ekim tarihine kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray-Bayern Münih, Konferans Ligi’nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodø/Glimt-Beşiktaş maçları ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve ayrıca Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie Lig maçları dahil birbirinden heyecanlı tüm karşılaşmalar 14 gün boyunca Exxen’den bedava izlenebilecek.”

Alınan karar sonrası yayınlanacak maçlar ise şu şekilde;

24 Ekim Salı

19:45 Galatasaray - Bayern Münih

26 Ekim Perşembe

19:45 Fenerbahçe - Ludogorets

22:00 Bodo Glimt - Beşiktaş

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN