Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'dan bomba paylaşım! Bu detayı kimse bilmiyordu: Meğer gitme nedeni...

Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'dan bomba paylaşım! Bu detayı kimse bilmiyordu: Meğer gitme nedeni...

Dünya Kupası'nda istediği performansı gösteremeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi belli oldu. Manchester United ile yolları ayıran Ronaldo'nun yeni kulübü Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımı oldu. 37 yaşındaki yıldızdan ise bomba bir paylaşım geldi. Bu detayı ilk defa öğreneceksin. Meğer gitme nedeni... İşte detaylar...

İngiliz ekibi Manchester United ile tartışmalı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo'nun hangi kulübe gideceği merak konusu olmuştu. Sonunda beklenen haber geldi. Portekizli yıldız resmen Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında. Ronaldo'dan ilk paylaşım geldi. Sözleşmenin detayları belli oldu, meğer gitme nedeni... Kimse bunu beklemiyordu. İşte Cristiano Ronaldo'nun imzaladığı sözleşmedeki gizli maddeler...

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Tüm futbolseverler tarafından merak konusu olan Cristiano Ronaldo transferinde dananın kuyruğu koptu. 37 yaşındaki Portekizli yıldız, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına imzayı attı.

FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK YILLIK ÜCRETİ

37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr ile imzaladığı sözleşmenin detayları da belli oldu. Ronaldo, ticari anlaşmalarla birlikte Al-Nassr'da yıllık 200 milyon euroya yakın para kazanacak.

gfngfnf-1.jpg

PORTEKİZLİ YILDIZDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Al-Nassr formasıyla pozunu veren Cristiano Ronaldo, ilk açıklamasında, "Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

fgngfn-3.jpg

"YENİ EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ"

Öte yandan Al-Nassr kulübü de Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tarih yazılıyor. Bu, kulübümüze daha da büyük başarılar elde etmek için ilham vermenin yanı sıra ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarına kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imzadır. Yeni evinize hoş geldiniz."

b3-002.jpg

Lyon ve Roma'nın eski teknik direktörü Rudi Garcia'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League'inde 2. sırada yer alıyor. Ronaldo, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Anderson Talisca ve eski Fenerbahçeli Luis Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN