Aldığı başarılı sonuçlarla takdir toplamıştı! Beşiktaş'ın eski hocası Önder Karaveli 1. Lig ekibinin başına geçiyor

Aldığı başarılı sonuçlarla takdir toplamıştı! Beşiktaş'ın eski hocası Önder Karaveli 1. Lig ekibinin başına geçiyor

Geçen sezon Sergen Yalçın'ın ayrılışının ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getiren 48 yaşındaki teknik adam Önder Karaveli, Spor Toto 1. Lig ekibinin başına geçiyor.

Tecrübeli teknik adam Mustafa Kaplan ile yollarını ayıran Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Turuncu Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş 'ta Sergen Yalçın'ın yerine göreve getirilen Önder Karaveli ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenilirken 48 yaşındaki genç teknik adamın Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştüğü ve Adanaspor'a gitmek için müsaade istediği belirtildi.

İMZAYI ATIYOR

Skorer'in haberine göre: Bu gelişmenin ardından Önder Karaveli'nin Adanaspor'la anlaşma sağladığı öğrenildi. Önder Karaveli'nin Pazartesi günü Adana'ya giderek Akdeniz ekibi ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

ondr2.jpg

Beşiktaş'ın başında 18 maça çıkan Önder Karaveli, bu karşılaşmalarda 9 galibiyet elde ederken 3 mağlubiyet, 6 beraberlik aldı. Toplam 33 puan toplayan Önder Karaveli maç başında 1.83 puan ortalaması tutturdu.

Genç teknik adam siyah-beyazlı ekibin başında olduğu dönem aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle taraftarların takdirini toplamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN