Alex de Souza Antalyaspor ile ilk transferini gerçekleştirdi! Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı götürüyor. Yer yerinden oynayacak

Alex de Souza Antalyaspor ile ilk transferini gerçekleştirdi! Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı götürüyor. Yer yerinden oynayacak

Fenerbahçe'nin efsanevi yıldızı Alex de Souza, tekrardan Türkiye'ye geldi. Ancak bu sefer sarı-lacivertlilere değil Antalyaspor'un başına teknik direktör olarak geldi. Sarı lacivertli kulüpte büyük başarılar elde eden Alex de Souza, Süper Lig’de 2004-2012 sezonları arasında forma giymişti. Brezilyalı yıldızın ilk transfer hamlesi ise Fenerbahçe'den oldu. Alex de Souza Antalyaspor ile ilk transferini gerçekleştirdi! Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı götürüyor. Yer yerinden oynayacak.

Antalyaspor ile tekrardan Süper Lig'e dönüş sağlayan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, transfer için kolları sıvadı. Gelecek sezon Antalyaspor ile başarılar elde etmek isteyen Alex, ilk transferini gerçekleştirdi! Fenerbahçe'nin yıldızını kaptı götürüyor. Yer yerinden oynayacak. İşte sürpriz transferin detayları...

ALEX'DEN İLK TRANSFER HAMLESİ! FENERBAHÇE'NİN YILDIZINI KAPTI GÖTÜRÜYOR

Sarı lacivertli kulüpte büyük başarılar elde eden Alex de Souza, Süper Lig’de 2004-2012 sezonları arasında forma giymişti. Fenerbahçe formasıyla toplamda 344 maça çıkan Alex, 172 gol atmış ve 150 asist yapmıştı. Bu sezonlarda 2 kere gol kralı, 4 kez de asist kralı olmuştu. Öte yandan Brezilyalı hoca, Antalyaspor'a ilk transferini Fenerbahçe'den yapmaya hazırlanıyor.

Brezilyalı teknik direktörün, teknik heyetini Semih Şentürk'le güçlendirmek istediği gelen bilgiler arasında. Semih Şentürk, Fenerbahçe'nin U19 Takımı'nda teknik direktörlük görevini yürütüyor.

yeni-proje-2024-05-21t125527-694.jpg

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Antalyaspor'da Alex döneminin başlaması kısa süre önce resmi olarak açıklanmıştı. Antalyaspor'un resmi hesabından paylaşılan bir videoda taraftarlara seslenen Alex de Souza şu sözleri dile getirmişti:

"2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Hem sportif hem de bireysel anlamda hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye'ye yeni anılar eklemek için dönüyorum. Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN