Ali Koç, adaylığını resmen açıkladı

Ali Koç, adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısında başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısında kulüple ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor. Ali Koç, 12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa tekrar aday olduğunu açıkladı. Olağan Seçimli Genel Kurul, saat 10.30'da Ülker Stadı'nda yapılacak.

Sarı lacivertli kulübün geleceğine yönelik ve Emre Belözoğlu'nun takımdaki geleceğine yönelik açıklamalarda bulunan Ali Koç, Belözoğlu için tarih verdi.

"İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM"

Bir nevi çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini dile getiren Koç, şunları söyledi, "Bütün Fenerbahçelileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çocukken bir taraftar olan ben, hayattaki en büyük sevdama hizmet etme şansı buldum. Önce yöneticilik yaptım. Çok şükür. 6 yıllık yöneticilik döneminde şampiyonluk da yaşadık, son maçta şampiyonluk da kaybettik, 3 Temmuz gibi mücadele dönemini de yaşadık. Milyonlarla şampiyonluk sevinci yaşarken de, camiamızla omuz omuza hain terör örgütüyle mücadele ederken de 'İyi ki Fenerbahçeliyim' dedim. Çocuklarıma da bunu dedirtmeye çalışıyorum. Bugün sizlerle iki konu paylaşacağım. Toplantımız uzun sürmeyecek, soru cevap olmayacak. Önümüzdeki hafta katılmak isteyen herkesin katılabileceği bir organizasyonda soru-cevap ortamı hazırlayacağız."

ali-koc-toplanti.jpg

"FUTBOLDA ARZU ETTİĞİMİZ YERE GELEMEDİK"

Takımın futboldaki durumunu da değinen Koç, "Biraz futbol takımımızdan bahsetmek istiyorum. Sportif branşlarda iyi olsak da futbolda arzu ettiğimiz yere gelemedik. İlk 2 seneye bakıldığında şampiyonluğu bu şekilde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Derinden yaralandığımızı söyleyebilirim. Başakşehir maçından sonra 6 galibiyet, 1 beraberlik bizi şampiyon yapar' demiştim. Bizim şampiyon olmamız için rakiplerin de puan kaybetmesi lazımdı. Bunu söylerken onu da düşündüm. Son düdüğe kadar şampiyonluğu kovalamamıza rağmen bize sunulan bu fırsatı değerlendiremedik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız bir yıl oldu. Ekilen tohumlara, yapılan yatırımlara, tutan tutmayan transferlere, kadro yapılanmamıza bakıldığı zaman önümüzdeki sezon için önümüzün açık olduğunu, gelecek sezon için yüzde 70 hazır kadromuz olduğunu söyleyebilirim. Bazı eksiklerin giderilmesi halinde camiamızın beklediği şampiyonluğu getirebilecek bir takımımız var. Dolayısıyla sezona kendimizden daha emin başlayacağız." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU DEVAM EDECEK Mİ?

Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili de konuşan Koç, "Transferler, teknik direktörler... Bunları en yakın zamanda açıklayacağız. Daha önceki sezonlarda yaptığımız hatalardan ders almamız gerek. Bu dersler paha biçilemez. Yönetimlerin, futbol takımlarının ne yaptığının yanı sıra ligde sıralamayı belirleyen unsurlar federasyon anlayışı, aldığı adaletsiz kararlar da ülkemize has bir şekilde futbolu etkiliyor." açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN