Ali Koç onları işaret etmişti: 4 hocadan açıklama

Ali Koç onları işaret etmişti: 4 hocadan açıklama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen olağan mali kongrede 2023-2024 sezonunda camiayı çok iyi bilen Türk hocayla çalışmanın daha iyi olacağını düşündüklerini söylemesinin ardından kulüple adı geçen dört isimden açıklama geldi. Koç'un açıklamalarının kendisine sorulması üzerine Volkan Demirel "Siz sormadan ben konuşayım. Hiçbir şey söyleyemem şu anda" şeklinde yanıt verirken Aykut Kocaman, ise "Şu anda Turgutreis'teyim. Gelişmelerden haberim yok" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bugün düzenlenen 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada yeni sezonda camiayı çok iyi bilen Türk hocayla çalışmanın daha iyi olacağını düşündüklerini söylemişti. Koç'un açıklamalarının ardından gözler Aykut Kocaman, İsmal Kartal, Volkan Demirel ve Sergen Yalçın'a çevrildi. Dört teknik direktör Koç'un sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

sdfdsf.png

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

thumbs-b-c-a110c05e1100b5493a9faf0510fb8d68.jpg

Aykut Kocaman

TRT Spor'a konuşan Aykut Kocaman, Ali Koç'un açıklamalarının kendisine sorulması üzerine "Şu anda Turgutreis'teyim. Gelişmelerden haberim yok" dedi.

650x344-fenerbahce-ismail-kartalla-beraber-cikisa-gecti-kartalin-fenerbahceye-etkisi-1647851721793.jpg

İsmail Kartal

İsmail Kartal ise "Eşimle beraber Başkan Ali Koç’un konuşmalarını izledim. Benimle şu ana kadar temasa geçilmedi. Ancak önümüzdeki günler ne gösterir, bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

1678257258409-volkan-demirel.jpg

Volkan Demirel

Sabah'a konuşan Volkan Demirel "Siz sormadan ben konuşayım. Hiçbir şey söyleyemem şu anda" dedi.

431632.jpg

Sergen Yalçın

Beyaz TV'ye konuşan Sergen Yalçın ise "Fenerbahçe ile görüşmedim. Hiçbir teklif gelmedi. Şu anda İstanbul'dayım" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN