Ali Koç onu da bitirdi! İtalyan medyası duyurdu: Süper yıldız Fenerbahçe'ye hayırlı olsun...

Ali Koç onu da bitirdi! İtalyan medyası duyurdu: Süper yıldız Fenerbahçe'ye hayırlı olsun...

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başlayan Fenerbahçe, 10 milyon euroluk süper yıldız için geri sayıma geçti. Kanarya, bombayı patlatmak için artık resmen gün sayıyor...

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. hafta karşılaşmasında Danimarka'da Nordsjælland ile mücadele edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi öncesinde takviye operasyonuna resmen başladı. Kanarya, İtalyan devinin yıldız ismi için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, kış transfer sezonunda da yıldız isimleri kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Orta sahasına takviye yapma kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü İtalya'ya dikti. Kanarya, 10 milyon euroluk orta saha için çalışmalara başladı.

Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Boşnak orta saha oyuncusu Rade Krunic, İtalyan devi Milan'da iyice gözden düştü. Milan'dan yıllık 3 milyon euro maaş kazanan tecrübeli orta saha oyuncusunun İtalyan devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İtalyan medyası, Boşnak orta saha oyuncusunun Milan'ın Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund'a mağlup olduğu karşılaşmaya yedek başlamasını Fenerbahçe'ye transfer olabileceği şeklinde yorumladı.

Haberde "Krunic'le ilgili bir sorun olduğu net olarak anlaşılıyor. F.Bahçe'ye gitmesiyle ilgili yoğun bir bağlantı var. Ayrılığın imzası" ifadelerine yer verildi.

Bu sezon 14 maçta Milan formasını terleten 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına skor katkısı sunamadı.

Fenerbahçe, Rade Krunic ile anlaşma sağladı | Transfermarkt

2019 yılından bu yana Milan formasını terleten tecrübeli futbolcu, Milan forması altında 139 maçta görev alarak takımına 3 gol 6 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN