Ali Koç'un Bonucci'ye neden 6 aylık kontrat imzalattığı ortaya çıktı: Yönetime mi alacağız seni?

Ali Koç'un Bonucci'ye neden 6 aylık kontrat imzalattığı ortaya çıktı: Yönetime mi alacağız seni?

Süper Lig'de ertelenen 16.hafta maçında Konyaspor'u gole boğan Fenerbahçe'de yeni transfer Bonucci'nin mücadeleyi tribünden takip etmesi büyük dikkat çekti. 7-1 biten karşılaşmanın ardından futbol yorumcuları Sarı Lacivertli takımı ayakta alkışlarken, Serdar Ali Çelikler'in İtalyan stoper hakkında sarfettiği sözler bir hayli ilgi uyandırdı.

Daha İsmail Kartal göreve getirilmeden önce Ali Koç'un işini bitirdiği ve Samandıra'ya getirip imza attırdığı Ryan Kent gözden çıkarıldı. İngiliz futbolcuyu satış listesine koyan Sarı Lacivertlilere ilk resmi teklif Hull City'den gelirken, tecrübeli oyuncu için bazı Premier Lig kulüpleri de devreye girmiş durumda.

kent.jpg

RYAN KENT'İN MAAŞINI SİZ ÖDEYİN

Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; İngiltere Premier Lig takımlarından birinin Ryan Kent'i istediği, fakat Ali Koç'un bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. 'Kent'in maaşını siz karşılayın bir cüzi bir kiralama ücreti ödeyelim' diyen Ada ekibi ret cevabı alırken, 27 yaşındaki futbolcunun menajerinin bir takım görüşmelere devam ettiği kaydedildi.

İSMAİL KARTAL JESUS'UN ÇOK ÖNÜNDE

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 7-1 yendiği karşılaşmayı yorumlayan Serdar Ali Çelikler ve Ersin Düzen takımın oynadığı futbola alkış tutarken, Düzen'in İsmail Kartal-Jorge Jesus hakkında verdiği istatistik ise bir hayli dikkat çekti.

İşte o değerlendirmeler...

Serdar Ali Çelikler: Dzeko, Tadic ve Bonucci soyunma odasında adam ayıklarlar.

Serdar Ali Çelikler: Bonucci için 2.5 yıllık sözleşme imzalansa 'Ne yaptınız bu adamı yönetime mi aldınız?' derdim ama 6 aylık kontrat çok iyi. Cengiz Ünder, Szymanski, Fred ve Dzeko'nun aynı anda sahada olması ve bu 4 yıldızın düşünce hızı Süper Lig'in çok üzerinde.

Ersin Düzen: Uçan kaçan Jorge Jesus'lu Fenerbahçe geçtiğimiz sezon bu haftada 56 gol atmıştı, bu sezon İsmail Kartal'la atılan gol sayısı yine 56. Geçtiğimiz sezon her maçtan sonra Jorge Jesus konuşuluyordu, İsmail Kartal Jorge Jesus'tan daha az gol yemiş (Jesus 24 - İsmail Kartal 16)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN