Alperen Şengün'e All-Star öncesi büyük şok! Maça devam edemedi

Alperen Şengün'e All-Star öncesi büyük şok! Maça devam edemedi

NBA’de Houston Rockets ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. Başa baş geçen maçı Houston Rockets, 94-87 kazandı. Rockets’ın kazandığı karşılaşmada milli basketbolcu Alperen Şengün sakatlık geçirerek maça devam edemedi.

Houston Rockets ile Toronto Raptors'ın karşı karşıya geldiği mücadelede Alperen Şengün maçın ilk dakikalarında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Udoka, Toronto Raptors'ı 94-87 mağlup ederek Batı Konferansı'nda 4. sıraya yükseldikleri maçın ardından basın mensuplarına Alperen Şengün'ün sakatlığına ilişkin açıklamada bulundu. Karşılaşmanın ilk periyodunda belinden yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen milli basketbolcuyla ilgili Ime Udoka, "Bir bel spazmıydı. Birkaç gün maçımız yok. Umarım Alperen, oynayacağımız bir sonraki müsabakaya hazır olur." ifadelerini kullandı.

ALL-STAR ÖNCESİ TALİHSİZLİK

Houston Rockets’ın milli yıldızı Alperen Şengün, takımının son maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Karşılaşmanın henüz başında belinden sakatlanan genç oyuncu, maça devam edemedi. 16 Şubat’ı 17 Şubat’a bağlayan gece düzenlenecek olan NBA All-Star organizasyonunda yer alacak olan Şengün’ün sakatlığı endişe yarattı. Houston Rockets kulübü sakatlığın ciddiyeti ile ilgili resmi bir açıklama yapmazken, yıldız oyuncunun sağlık durumuna göre All-Star etkinliklerine katılıp katılamayacağı netlik kazanacak.

Bilindiği üzere Alperen Şengün, 2007 yılında All-Star’a seçilen Mehmet Okur’un ardından bu başarıyı elde eden ikinci Türk basketbolcu olmuştu. Genç yıldızın durumu yakından takip edilirken, gelişmeler Rockets tarafından yapılacak açıklamayla netleşecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN