Anadolu Efes'te 8 koronavirüs vakası

Anadolu Efes'te 8 koronavirüs vakası

Anadolu Efes, yapılan Covid-19 testleri sonrası 7 oyuncu ve 1 teknik kadro üyesinin sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı. Efes'in 3 Ocak'ta konuk olacağı Semt77 Yalovaspor maçı da koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Anadolu Efes, 7 oyuncusu ve 1 teknik ekip personelinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''31 Aralık 2021 Cuma ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günlerinde A Takımımız için yapılan Covid-19 testlerinde yedi oyuncumuzun ve bir teknik kadro üyemizin sonuçları pozitif çıkmıştır. Tedavi ve izolasyon süreçleri ivedilikle başlatılan A Takım üyelerimize acil şifalar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Anadolu Efes'in ING Basketbol Süper Ligi'nde 3 Ocak'ta konuk olacağı Semt77 Yalovaspor maçı da koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN