Ancelotti çıldırdı! Arda Güler'e kadro dışı şoku: Senin yerin bundan sonra Castilla

Ancelotti çıldırdı! Arda Güler'e kadro dışı şoku: Senin yerin bundan sonra Castilla

Arda Güler'de son dakika gelişmesi... Real Madrid'de 6 maçta sadece 95 dakika süre alıp 1 gol bir de penaltı yaptıran Arda Güler'in İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti ile tartıştığı belirtildi. A Takımda istediği forma şansını bulamayan Arda için 'Castilla' planının devreye gireceği bildirildi.

Real Madrid'de yeteri kadar forma şansı bulamadığı için Ancelotti ile sorunlar yaşayan, hatta İspanyol basınına göre disiplinsiz tavırları sebebiyle sert bir dille uyarılan Arda Güler'in, Atletico Bilbao maçından sonra İtalyan hocasıyla karşı karşıya geldiği iddia edildi.

VİNİ YOKSA RODRYGO VARDI

İspanyol devi Real Madrid, La Liga'da şampiyonluğa yürümeye devam ediyor. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 30. hafta mücadelesinde Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup etmeyi başardı.

rodrygo-real-madrid-2021-22-1651334227-84483.jpg

Real Madrid'e şampiyonluk yolunda galibiyeti getiren gollerin ikisini de Rodrygo kaydetti. Brezilyalı forvet ilk yarıda 8. dakikada, ikinci devrede ise 73. dakikada ağları havalandırdı ve takımına 3 puanı kazandırdı.

BARCELONA VE GİRONA DA KAZANDI

Şampiyonluk yarışında Real Madrid'i takip eden iki takım da haftayı galibiyetle tamamladı. İkinci sıradaki Barcelona, evinde Las Palmas'ı 1-0 ile geçti. Üçüncü sırada bulunan Girona ise iç sahada Real Betis'i 3-2 mağlup etti.

ARDA GÜLER ÇOK BEKLEDİ AMA OYUNA GİREMEDİ

Real Madrid ile Athletic Bilbao arasında oynanan karşılaşmada Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'in üzerindeydi. Mücadeleye yedek başlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, maçı yedek kulübesinde tamamlamak zorunda kaldı.

arda-guler-ancelotti-kavga.webp

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE M.CİY İLE KARŞILAŞACAKLAR

La Liga'da şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, bu hafta sonunu boş geçecek ve dinlenecek. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri bir sonraki resmî maçında ise UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında 9 Nisan Salı gecesi Manchester City'yi konuk edecek.

ANCELOTTİ İLE ARDA GÜLER TARTIŞTI

Öte yandan kulübü yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Real Madrid - Athletic Bilbao maçının ardından hararetli anlar yaşandı. 'Maçtan sonra acil olarak bir araya gelen Güler ve Ancelotti kararı tartıştı' başlığı ile sunulan haberde şu ifadeler yer aldı:

ARDA GÜLER HOCASIYLA KONUŞMAK İSTEDİ

"Arda Güler maçın ardından Ancelotti'yle konuştu ve takımdaki durumuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Türk oyuncu, Real Madrid'de fazla oynamıyor ve Bilbao maçın ardından Ancelotti ile, takımdaki durumu hakkında konuşmak istedi."

ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER'E SAKİN OL UYARISI

Arda, hocasına, 'Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum' dedi. Türk oyuncu neden bu kadar az dakika oynadığını anlamıyor ama İtalyan hocanın mesajı aynı: Sakin ol..."

gkfq92lwyaajfil.jpg

SON DAKİKALARDA OYUNA GİRMEK SİNİR BOZUCU

Haberde ayrıca şu ifadeler yer aldı: Arda Güler harika yeteneklere sahip bir futbolcu, Ancelotti ve Real Madrid'in sportif yönetimi de bunu biliyor. Ancak şu anda fiziği elit seviyede değil ve ona zarar veren şey de bu. Arda'ya göre ise çok fazla maç oynamaması ya da sadece maçların son dakikalarında oynaması sinir bozucu.

DAHA BU KADROYA MBAPPE VE ENDRİCK GELECEK

İspanya'dan gelen bazı bilgilere göre; Ancelotti'nin Arda Güler'le özel bir görüşme yapacağı, oyuncunun daha fazla süre alması ve ritminin artması için Real Madrid'in Castilla takımına gönderileceği belirtildi. Eğer böyle bir gelişme olursa Arda Güler A takımla birlikte olmayıp kadronun dışında kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN