Arda Turan'dan maç sonrası paylaşım: Roma'yı kim fethetti?

Arda Turan'dan maç sonrası paylaşım: Roma'yı kim fethetti?

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'ya konuk olan Galatasaray maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızı takımının kaptanı Arda Turan, grup liderliğini garantilediği Lazio maçının ardından flaş paylaşımda bulundu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde dün İtalya ekiplerinden Lazio'ya konuk oldu. Karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılan Sarı-kırmızılılar aldığı sonuçla puanını 12'ye yükselterek gruptan lider çıkmayı garantiledi.

roma.jpg

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Galatasaray kaptanı Arda Turan, Lazio maçının ardından paylaşımda bulundu. Turan, takım arkadaşlarıyla birlikte çektiği selfie'yi "Roma'yı kim fethetti?" sözüyle paylaşarak Hababam Sınıfı'ndaki meşhur "Roma'yı kim yaktı?" repliğine göndermede bulundu.

romaa2.jpg

Ayrıca Turan, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile çekildiği fotoğrafı da paylaştı. Turan "Galatasaray bir his takımıdır" notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN