Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 20 maçta 10 gol attı sezona damga vurdu: Galatasaray onu bedelsiz göndermişti...

Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 20 maçta 10 gol attı sezona damga vurdu: Galatasaray onu bedelsiz göndermişti...

Bu sezon üç kupada da şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor. Aslan'ın eski yıldızı, bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vurdu ve sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sezona damga vururken sarı-kırmızlı camiada büyük pişmanlık yarattı.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 2021 yılının yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan ancak bir yıl sonra sarı-kırmızılı ekipten bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla sezona damga vurdu.

Sezon boyunca attığı gollerle herkesi kendisine hayran bırakan tecrübeli futbolcu, gol krallığı yarışındaki tek Türk oyuncu olurken aynı zamanda bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan orta saha oyuncusu oldu.

30 yaşındaki futbolcunun gösterdiği performans eski takımı Galatasaray'da büyük pişmanlık yarattı. Bu sezon Süper Lig'de 22 maçta görev alan tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda 10 gol 2 asiste imza attı.

Sezona damga vuran Aytaç Kara, Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Dzeko ve Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile gol krallığı yarışı veriyor.

16 gol kaydeden Dzeko, 14 gole imza atan Thiam, 13 gol kaydeden Icardi ve 11 gole imza atan Rey Manaj'ın arkasında krallık yarışı veren Aytaç Kara 22 karşılaşmada 10 gole imza atarak gol krallığı yarışındaki tek Türk futbolcu oldu. Yıldız futbolcu aynı sezonda sezonun en golcü orta saha oyuncusu oldu.

Galatasaray'da forma giydiği dönemde 12 maçta görev alan Aytaç Kara, bu karşılaşmalarda kor katkısı sunamamış ve 2022 yılının yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı ekibe veda etmişti.

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Kasımpaşa'da gösterdiği performans sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar tecrübeli futbolcunun performansının ardından 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN