Aslan'ın eski yöneticisi Galatasaray'ın yeni transferini resmen açıkladı! Süper yıldız imzayı atıyor: 236 gol 160 asist...

Aslan'ın eski yöneticisi Galatasaray'ın yeni transferini resmen açıkladı! Süper yıldız imzayı atıyor: 236 gol 160 asist...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer sezonu için ilk bombayı patlatıyor. Aslan'ın eski yöneticisi, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferini resmen açıkladı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, transfer bombasını şimdiden patlattı. Aslan'ın eski yöneticisi, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferini resmen açıkladı.

Geçen sezondan bu yana Icardi, Mertens, Sanchez, Torreira ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlaması kesinleşen sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma hedefiyle ses getirici transferlere imza atmayı hedefliyor.

ASLAN'IN ESKİ YÖNETİCİSİ REUS'U RESMEN AÇIKLADI

Aslan, bu doğrultuda gözünü Almanya'ya dikti. Sarı-kırmızılı ekibin eski yöneticisi Mahmut Recevik, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten Alman golcü Marco Reus'un yeni sezonda Galatasaray formasını terleteceğini öne sürdü.

Recevik, paylaşımında "Seneye Dayı ‘nın yanına “Marco Reis” geliyor" ifadelerini kullandı. Aslan'ın eski yöneticisinin bu paylaşımı sarı-kırmızılı taraftarlarda büyük heyecan yaratırken çok sayıda etkileşim aldı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 34 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu, bu sezon Alman devinin forması altında 28 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 7 asistlik katkı sundu.

34 yaşındaki süper yıldız, futbol hayatı boyunca ise 614 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 236 gol 160 asiste imza attı. Yıldız golcünün Alman ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Marco Reus - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN