Aslan'ın golcüsü Icardi'ye dev talip! Dünya devi teklif yapacak...

Aslan'ın golcüsü Icardi'ye dev talip! Dünya devi teklif yapacak...

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Icardi için dünya devi hamle yapmaya hazırlanıyor. Dev takım, golcü ismi gözüne kestirdi.

Geçen sezon yaz transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise bonservisiyle sarı-kırmızılı ekibe katılan Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi dünya devi gözüne kestirdi.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray'ın golcü ismi Icardi, son haftalarda gösterdiği performansla takımının şampiyonluk yürüyüşünde başrol oynadı.

Sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla Galatasaray taraftarının sevgili haline gele Icardi, dünya devinin radarına girdi.

Fotomaç'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre; İtalyan devi Milan, yaz transfer dönemi için Galatasaray'ın golcüsü Icardi'yi gözüne kestirdi.

Olivier Giroud'un muhtemel ayrılığı sonrasında golcü arayışına başlayan İtalyan devine Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi önerildi. Milan'ın, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız golcü için hamle yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Bu sezon Galatasaray forması altında 38 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 23 gol 11 asiste imza attı.

Aslan'ın yıldız ismi, Galatasaray'a imza attığı günden bu yana ise sarı-kırmızılı forma altında 64 maçta görev alırken bu müsabakalarda takımına 46 gol 19 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN