Ayrılık resmen açıklandı: Galatasaray'ın yıldız ismi takıma veda etti!

Ayrılık resmen açıklandı: Galatasaray'ın yıldız ismi takıma veda etti!

Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sonlandıran Galatasaray'da yıldız golcü takıma resmen veda etti.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon Okan Buruk yönetiminde sonlandıran Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, sezonun sona ermesiyle birlikte yıldız golcüsüyle yollarını ayırdı.

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında ligde 8 gol kaydederek şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynayan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sezonun sona ermesiyle birlikte Galatasaray'dan ayrıldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan 37 yaşındaki yıldız golcü, sarı-kırmızılı ekibe veda ettiğini duyurdu.

Yıldız golcü açıklamasında "Bana gösterdiğiniz karşılıksız sevgi ve destek için sonsuz minnettarım. Bir gün yine buluşacağız!" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan Gomis, takımına 10 gol 3 asistlik katkı sunmuştu. Fransız golcü, özellikle ligin ilk yarısında kazandırdığı puanlarla takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynamıştı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü takıma resmen veda etti! ''Bir gün yine buluşacağız''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN