Başakşehir'den tarihi transfer! Fenerbahçe'nin eski yıldızı imzayı attı: 6.5 saatlik yolculuk!

Başakşehir'den tarihi transfer! Fenerbahçe'nin eski yıldızı imzayı attı: 6.5 saatlik yolculuk!

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen RAMS Başakşehir, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna kattı. Kanarya'nın eski yıldızı, İstanbul ekibine imza atmak için 6,5 saatlik yolu kendi kullandığı otomobil ile gitti.

Yeni sezon çalışmalarını genç teknik adam Emre Belözoğlu yönetiminde sürdüren RAMS Başakşehir'de sıcak saatler yaşanıyor. Polonyalı golcü Krzysztof Piatek'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken İstanbul ekibi, Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla da her konuda anlaşmaya vararak tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Geçen sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan RAMS Başakşehir, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek için iddialı bir kadro kurmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda özellikle İtalyan devi Milan forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Piatek'i kadrosuna katan Başakşehir, bu kez de Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibi, 2020-21 sezonunda Yunan ekibi PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olan geçen sezon ise sarı-lacivertli ekipten ayrılarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiralanan Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas ile anlaşmaya vardı.

6,5 SAATLİK YOLCULUK

İstanbul ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Anadolu Ajansı'ndan Hilmi Sever'in aktardığına göre; Yunan orta saha oyuncusu, İstanbul ekibine imza atmak için Selanik'ten İstanbul'a kendi kullandığı arabayla geldi.

Dimitrios Pelkas'ın yeni adresi belli oldu - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Selanik ile Başakşehir arasında 6 saat 28 dakikalık bir mesafe söz konusu olduğu düşünüldüğünde Yunan orta saha oyuncusu, İstanbul ekibi ile sözleşme imzalamak için 585 km'lik yolu kendi kullandığı otomobil ile gitti.

TARİHE GEÇECEK

Fenerbahçe forması altında 67 maçta görev alan 29 yaşındaki Pelkas, sarı-lacivertli takıma 13 gol 7 asistlik katkı sundu.

Pelkas, İstanbul ekibine imza atması halinde Başakşehir'in tarihindeki ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN