Başkan Hasan Arat bombayı patlattı! Beşiktaş'tan 73 milyon euroluk süper yıldız hamlesi! Yer yerinden oynayacak!

Başkan Hasan Arat bombayı patlattı! Beşiktaş'tan 73 milyon euroluk süper yıldız hamlesi! Yer yerinden oynayacak!

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde takımı güçlendirmek için 73.5 milyon euroluk bir transfer operasyonu düzenlemeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı ekibin başkanı süper yıldızları birer birer İstanbul'a indirecek!

Pazar günü yapılan seçim ile yeni yönetimini seçen Beşiktaş, kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. 11 Ocak'ta başlayacak olan transfer sezonunda kadrosuna yıldız isimleri katmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, 73.5 milyon euroluk transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Geçen hafta deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak Rıza Çalımbay yönetiminde Süper Lig'de 3 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Beşiktaş, cumartesi akşamı evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Taraftarının önünde ezeli rakibini mağlup etmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, bir yandan da devre arasında transfer operasyonu düzenlemeye hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal'ın yeni yönetimi üç mevkiye transfer yapma kararı aldı. Siyah-beyazlı yönetim, gözünü 5 isme dikti.

Sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı alan Beşiktaş, İngiliz devi Chelsea'de fazla şans bulamayan Maatsen'i ilk sıraya aldı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı ekip ayrıca Fransız devi PSG formasını terleten Kurzawa'yı da gündemine aldı. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öğrenildi.

Kartal bu iki isim dışında bonservisi Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da bulunan ve kiralık olarak Al Fayha'da forma giyen 6.5 milyon euro piyasa değerine sahip Ghislain Konan'ı takibe aldı. 10 numara ve sağ kanat pozisyonlarına da takviye yapma kararı alan Beşiktaş yönetimi bu iki mevki için güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan Renato Sanches ve 30 milyon euro değeri bulunan Madueke'yi listeye aldı.

Kartal'ın transfer listesine aldığı 5 futbolcunun güncel piyasa değerinin toplamı ise 73.5 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN