Beşiktaş 12 milyon euroluk bombayı patlattı! Kartal transferi resmen açıkladı...

Beşiktaş 12 milyon euroluk bombayı patlattı! Kartal transferi resmen açıkladı...

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 12 milyon euroluk yıldızı kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 ile geçen Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 12 milyon euroluk yıldız futbolcunun transferini bitirerek taraftarlarına müjdeli haberi verdi.

11 Ocak'ta başlayan transfer döneminde Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan Beşiktaş, bombayı patlattı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, 12 milyon euroluk bombayı patlattı.

Sezon başından bu yana savunma hattında sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Kartal, Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest formasını terleten stoper, Joe Worrall ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı ekiple anlaşmaya varan 27 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu, İstanbul'a gelerek Trabzonspor karşılaşmasını takip etti.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüzden Bilgilendirme Transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a gelen Nottingham Forest'ın savunma oyuncusu Joe Worrall, takımımızın Trabzonspor ile oynadığı maçı Fiba Holding Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin'in locasında izledi." denildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İngiliz ekibinde 9 karşılaşmada görev alırken skor katkısı üretemedi ve 545 dakika sahada kaldı.

Double Nott'm Forest exit ramps up, as 'formal bid' arrives for senior star after brutal rejection

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN