Beşiktaş 15 milyon euroluk eski yıldızını geri getiriyor! Taraftar sevinçten deliye dönecek: 'Geri gelebilir...'

Beşiktaş 15 milyon euroluk eski yıldızını geri getiriyor! Taraftar sevinçten deliye dönecek: 'Geri gelebilir...'

Rıza Çalımbay yönetiminde 2'de yapan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin eski yıldızının takıma geri dönmek istediği iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'u 1-2 mağlup ederek Rıza Çalımbay yönetiminde 2'de 2 yapan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek hafta yeni başkanını seçecek siyah-beyazlı ekip, eski yıldızını geri getirmek için düğmeye bastı.

Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle birlikte şampiyonluk yarışına ortak olan Beşiktaş'ın eski yıldızı, siyah-beyazlı ekibe geri dönmek için haber yolladı.

Gazeteci Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Geçen sezon Beşiktaş formasını kiralık olarak terleterek özellikle dış sahadaki Fenerbahçe derbisine damga vuran İngiliz yıldız futbolcu Nathan Redmond, Beşiktaş'a geri dönebilir.

Sezonun sona ermesiyle bedelsiz olarak İngiliz ekibi Burnley'e imza atan 29 yaşındaki yıldız futbolcu, İngiliz temsilcisinde aradığını bulamadı. Bu sezon Premier League'de yalnızca 6 maçta görev alarak toplamda 87 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, skor katkısı üretemeyerek hayal kırıklığı yarattı.

İngiliz futbolcunun Beşiktaş'a geri dönebileceğini açıklayan Sarıdağ, A Spor'da izleyiciyle buluşan 'Spor Gündemi' adlı programda "Redmond'ı devre arasında alabilirsin. Gitmek istemiyordu. Kaynanası sorun yaratmıştı. Geri gelebilir" dedi.

Sarıdağ'ın bu açıklamaları siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yarattı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcu, Beşiktaş formasını 28 maçta terletirken 6 gol 6 asiste imza atmıştı. Kartal'ın devre arasında İngiliz golcünün transferi için hamle yapması bekleniyor. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 15 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Redmond derbiye damga vurdu - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN