Beşiktaş, Adana'da hezimete uğradı! Tarihe geçen yenilgi: 35 yıl sonra ilk kez... Taraftarlar sinirden deliye döndü!

Beşiktaş, Adana'da hezimete uğradı! Tarihe geçen yenilgi: 35 yıl sonra ilk kez... Taraftarlar sinirden deliye döndü!

Pazar akşamı evinde ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, 3. hafta erteleme karşılaşmasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu oldu. Kartal, rakibine 4-2 mağlup olarak tarihi bir yenilgi aldı. Ev sahibi takım ise bu galibiyet ile 35 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Bu sezon Şenol Güneş yönetiminde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, erteleme maçında deplasmanda Adana Demir karşısında tarihi bir yenilgi aldı. Akdeniz ekibine karşı 4-0 yenik duruma düşen siyah-beyazlı ekip, son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan iki farklı yenilgi ile ayrılırken Akdeniz ekibi Beşiktaş karşısında 35 yıl sonra bir ilke imza attı.

Bu sezon Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert'in göreve gelmesiyle aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor, erteleme maçında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı tarihi hezimete uğrattı.

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme karşılaşmasında evinde Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ı ağırlayan Adana Demirspor, siyah-beyazlı rakibini 4-2 mağlup etti. Akdeniz ekibi bu galibiyetle Beşiktaş karşısında 1988'den sonra ilk kez kazanarak 35 yıllık galibiyet hasretine son verdi.

Opta'nın haberine göre; Siyah-beyazlı ekibin başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Ağustos-Eylül 2014'ten (2M) bu yana ilk kez yabancı meslektaşlarına rakip olduğu üst üste iki Süper Lig maçından puansız ayrıldı. Ayrıca siyah-beyazlı ekibin kalesine dört gol bırakan Akdeniz ekibi bu galibiyet ile Süper Lig tarihinde ilk kez Beşiktaş'a rakip olduğu bir maçta dört gol attı.

Akdeniz ekibi bu galibiyet ile 3. sıraya yerleşirken puanını 11'e yükseltti. Beşiktaş ise 10 puanla 6. sırada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN