Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a İtalyan orta saha! 127 gol 102 asist...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a İtalyan orta saha! 127 gol 102 asist...

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından Beşiktaş, bu kez orta saha takviyesi için çalışmalara başladı. Kartal, gözünü İtalyan orta saha oyuncusuna dikti.

Süper Lig'deki kötü gidişatına Trabzonspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, orta sahasına takviye yapmak için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, ara transfer döneminin bitimine saatler kala bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gözünü Suudi Arabistan'a dikti. Orta sahasına tecrübeli bir isim katmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Arap temsilcisi Al-Ittihad formasını terleten Igor Coronado'yu gündemine aldı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin 31 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun menajeri ile temasa geçtiği ve transfer şartları hakkında bilgi aldığı öne sürüldü.

Arap ekibinde yıllık 5 milyon euro kazanan İtalyan orta saha oyuncusunun Beşiktaş'tan da aynı rakamı istediği iddia edildi. İtalyan orta saha oyuncusunun bu rakamın altına sıcak bakmadığı ileri sürüldü.Igor Coronado (@IgorCoronado_10) / X

Siyah-beyazlı yöneticilerin İtalyan oyuncudan indirim beklediği ve görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Arap ekibinde 17 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 7 asiste imza attı.

Yıldız futbolcu futbol hayatı boyunca ise toplamda 344 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 127 gol 102 asiste imza attı. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN