Beşiktaş derbisine saatler kala! Okan Buruk'tan deprem etkisi yaratacak karar: O ismi kadro dışı bıraktı...

Beşiktaş derbisine saatler kala! Okan Buruk'tan deprem etkisi yaratacak karar: O ismi kadro dışı bıraktı...

Bu akşam Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Galatasaray'da Okan Buruk, radikal bir karara imza atarak yıldız ismi kadro dışı bıraktı.

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Okan Buruk, yıldız ismi kadro dışı bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Fatih Karagümrük'e elenen Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Son dönemde taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı ekipte Okan Buruk, Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kadro dışı bıraktı.

Skorer'in haberine göre; Portekizli orta saha oyuncusu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karagümrük karşılaşmasındaki performansı ve soyunma odasındaki tavırları nedeniyle Okan Buruk ile sorun yaşadı ve tecrübeli hocanın kararıyla kadro dışı bıraktı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Roma'dan ayrılan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 23 maçta görev alırken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu.Galatasaray'dan Sergio Oliveira açıklaması!

Portekizli orta saha oyuncusu geçen sezon ise 34 maçta görev alırken takımına 4 gol 5 asistlik katkı sunmuş ve şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Portekizli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN