Kartal üçüncü sıraya kondu

Kartal üçüncü sıraya kondu

Beşiktaş, Süper Lig’in 38’inci ve son haftasında Konyaspor’u konuk etti. Siyah-Beyazlı ekip, gol düellosu tadında geçen müsabakadan 3-3 eşitlikle ayrıldı. Şenol Güneş’in öğrencileri, bu sonucun ardından 2’nci sıraya yerleşme şansını kaçırırken sezonu 3’üncülükle noktaladı.

Süper Lig’in 38. ve son haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. 6. dakikada Beşiktaş öne geçti. Salih Uçan’ın pasında topla buluşan Gedson Fernandes, hızla ceza sahasına girdi. Ahmet Oğuz’un topa müdahalesi yetersiz kaldı ve Fernandes, son çizgiye yakın bir noktada dar açıdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

41. dakikada Beşiktaş farkı 2’ye çıkardı. Cenk Tosun’un sol kanattan şık pasında topla buluşan Jackson Muleka, ceza sahasına girdikten sonra kaleci Sehic ile karşı karşıya kaldı. Açısını kaybeden Muleka, önünü boşalttıktan sonra yaptığı aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

45+2. dakikada Arabam.com Konyaspor golü buldu. Oğulcan Ülgün’ün uzak mesafeden çıkardığı şutta kaleci Mert Günok’tan seken top, filelere gitti: 2-1.

Beşiktaş, ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı golle başladı.

47. dakikada Guilherme’nin serbest vuruştan ceza alanına yaptığı ortada oyuna yeni giren Mahir kafa vuruşunu yaptı. Mert’in müdahalesine rağmen çizgiyi geçen top gol olarak değer kazandı: 2-2.

50. dakikada konuk ekip öne geçti. Sol kanattan Moreno’nun pasıyla topla buluşan Pozuelo, boşa çıkan kaleci Mert’i çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı boş ağlara yolladı: 2-3.

62. dakikada skora denge geldi. Sol kanattan gelen ortayı ceza alanında kontrol eden Cenk, oyuna yeni giren Tayfur ile buluşturdu. Bu oyuncunun dar açıdan şutunda top yakın direk dibinden ağlara gitti: 3-3.

65. dakikada Oğulcan, Gedson’a yaptığı kontrolsüz faulun ardından ikinci sarı karttan kırmızı görerek oyun dışı kaldı.

75. dakikada Gedson’un şutunu son anda fark eden Sehic, gole geçit vermedi. Kalan bölümde karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca Beşiktaş, sezonu 3. sırada tamamaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN