Beşiktaş Nadiem Amiri'yi transfer etmek istiyor! Amiri kiralık olarak Beşiktaş'a gelmeye çok yakın

Beşiktaş Nadiem Amiri'yi transfer etmek istiyor! Amiri kiralık olarak Beşiktaş'a gelmeye çok yakın

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Bayer Leverkusen forması giyen Nadiem Amiri'yi kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılar transferde büyük aşama kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun açılmasına kısa bir süre kalmışken, Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yönetim arasında yapılan görüşmelerin ardından transferde sürpriz bir isim gündeme geldi.

Emirhan'ın yeri o isimle doldurulacak

Yeni sezon  öncesinde genç yıldızı Emirhan İlkhan'ı İtalyan ekibi Torino'ya gönderen Beşiktaş'ta gündem tamamen orta saha için yapılacak olan transfere çevrildi.

Orta saha transferi için Alman ekibi Bayer Leverkusen'de forma giyen Nadiem Amiri'yi gündemine alan siyah beyazlılar, kulübüyle 2 sezon daha sözleşmesi bulunan oyuncu için girişimlerine başladı.

Nadiem Amiri Beşiktaş

Nadiem Amiri'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü transfer görüşmelerinde siyah beyazlıların Alman ekibiyle anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Önümüzdeki hafta içerisinde Bayer Leverkusen ile Beşiktaş arasında gerçekleştirilen görüşmelerde bir sonuca varılması beklenirken, Amiri'nin kiralık olarak transferinde imzaların atılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN