Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı! 148 milyon euroluk dünya yıldızı imzayı atıyor: Yer yerinden oynayacak...

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı! 148 milyon euroluk dünya yıldızı imzayı atıyor: Yer yerinden oynayacak...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş bombayı patlattı. Kartal, 148 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişata son veren Beşiktaş, transferde yılın bombasını patlatıyor. 9 Şubat'ta sona erecek transfer döneminin son günlerinde düğmeye basan siyah-beyazlı ekip,148 milyon euroluk dünya yıldızının transferi için geri sayıma geçti.

Ara transfer döneminde Jonas Svensson ve Joe Worrall transferlerini tamamlayan Onana, Bailly ve Rosier ile de yollarını ayıran Beşiktaş, bu kez 148 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, transferi resmi olarak açıklamak için artık resmen gün sayıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu. Kartal, ara transfer döneminin bombasını resmi olarak açıklamak için kolları sıvadı.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Brezilya ekibi Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı golcü futbolcu James Rodriguez ile ön anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekibin, yıldız futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde Brezilya temsilcisine transfer olurken Sao Paulo'da 14 maçta görev aldı ve takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

32 yaşındaki Kolombiyalı süper yıldız, bugüne dek toplamda 467 karşılaşmada görev alırken, bu karşılaşmalarda 121 gol 150 asiste imza attı. Tecrübeli golcü için için bugüne dek toplamda 148 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

James Rodríguez - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN