Beşiktaş'a 148 milyon euroluk dünya yıldızı! Hasan Arat bombayı patlatıyor: 121 gol 150 asist...

Beşiktaş'a 148 milyon euroluk dünya yıldızı! Hasan Arat bombayı patlatıyor: 121 gol 150 asist...

Ara transfer döneminin hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatmak için çalışmalara başladı. Kartal, 148 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek kötü gidişata son veren Beşiktaş, transfer döneminin bitimine az bir süre kala düğmeye bastı. Yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Beşiktaş, 148 milyon euroluk yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Rosier, Onana ve Bailly ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren Beşiktaş, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; 11 Ocak'ta başlayacak kış transfer döneminde taraftarlarını heyecanlandıracak hamleler yapmayı hedefleyen Beşiktaş, 148 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ın Brezilya ekibi Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı golcü futbolcu James Rodriguez'in transferi için düğmeye bastığı ileri sürüldü. Arat'ın Kolombiyalı golcü futbolcuyla kısa süre içerisinde masaya oturacağı ileri sürüldü.

Yıldız futbolcunun ekonomik koşullarının araştırıldığı belirtilirken bu transferle Hasan Arat'ın ilgilendiği kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde imza attığı Brezilya temsilcisinde 14 maçta görev alırken takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

Kolombiyalı golcü, bugüne dek toplamda 467 karşılaşmada görev alırken, bu karşılaşmalarda 121 gol 150 asiste imza attı. 32 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 148 milyon euro bonservis bedeli ödendi. James Rodríguez - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN