Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat bombayı patlattı! Dünyanın en iyi kulübünden 2 süper yıldız geliyor! Camiaya hayırlı olsun

Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat bombayı patlattı! Dünyanın en iyi kulübünden 2 süper yıldız geliyor! Camiaya hayırlı olsun

Başkanlık seçimi için resmen gün sayan Beşiktaş'ta başkan adayı Hasan Arat, camiaya müjdeli haberi vererek siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Erken seçim kararı alan Beşiktaş'ta gözler başkanlık seçimine çevrildi. Siyah-beyazlı ekipte başkanlık seçimi için geri sayıma geçilirken başkan adayı Hasan Arat, camiaya müjdeli haberi vererek bombayı patlattı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun 26 Kasım tarihinde gerçekleşeceği, söz konusu tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde ise seçimin 3 Aralık'ta yapılacağı açıklanmıştı.

Siyah-beyazlı ekipte başkanlığa aday olduğunu açıklayan ilk isim olan Hasan Arat, camiaya müjdeli haberi verdi.

"2 OYUNCUYLA ANLAŞTIM"

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Mersin'de siyah-beyazlı taraftarlar ile bir araya gelen Arat, başkanlık yarışından zaferle ayrılması halinde 2 dünya yıldızı futbolcunun transferini resmen açıklayacağını duyurdu.

Beşiktaş başkanlığına aday olan Hasan Arat kimdir? Ne iş yapıyor? | jurnalci

Arat açıklamasında "Buraya gelmeden önce dünyanın en iyi kulüplerinden birisinin başkanıyla konuştum 2 tanede iyi oyuncularıyla anlaştım" ifadelerini kullandı.

Arat daha önce yaptığı açıklamada başkan seçilmesi halinde Mehmet Özdilek'in sportif direktör olacağını açıklamıştı.

Arat'ın bahsettiği futbolcuların kim olduğu ise merak konusu oldu. Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçiminde Arat ile Serdal Adalı kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN