Beşiktaş'ın eski yıldızından tepki toplayan açıklama! 'Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum...'

Beşiktaş'ın eski yıldızından tepki toplayan açıklama! 'Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum...'

Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında yarın akşam Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Dev derbiye saatler kala Beşiktaş'ın eski yıldızı siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Ziraat Türkiye Kupası'na da veda eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yarın akşam deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ın konuğu olacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı hangi takımın kazanacağı şimdiden merak konusu olurken Beşiktaş'ın eski yıldızı, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında Portekizli teknik adam Fernando Santos ile anlaşan Beşiktaş, Portekizli teknik adam yönetiminde ilk derbisine yarın akşam Galatasaray karşısında çıkacak. Tüpraş Stadyumu'nun açıldığı günden bu yana rakibine kaybetmeyen Beşiktaş, sarı-kırmızılı rakibine karşı yakaladığı üstünlüğü sürdürmeyi hedefliyor.

Her iki takımın da formasını terleten Ryan Babel, dev maça saatler kala yaptığı açıklamalar ile siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.Ryan Babel, Beşiktaş'ta emekli olmak istiyor | Goal.com Türkçe

Buzz Spor'da yer alan habere göre; Son olarak Eyüpspor formasını terleten Ryann Babel, derbiyi Galatasaray'ın kazanmasını istediğini açıkladı. Babel açıklamasında "Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Galatasaray'ın kazanmasını çok istiyorum." ifadelerini kullandı.

Babel'in bu sözleri özellikle sosyal medyadaki Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN