Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! 20 yıl sonra ilk kez... İmzalar atılıyor! Resmi açıklama an meselesi!

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! 20 yıl sonra ilk kez... İmzalar atılıyor! Resmi açıklama an meselesi!

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta yeni hoca büyük oranda belli oldu. Kartal, rotayı eski hocasına kırdı.

Dün akşam evinde Kasımpaşa'ya 1-3 olarak bu sezon iç sahada üst üste 3. yenilgisini alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdığı günden bu yana teknik adam arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrıldığı günden bu yana yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalar yürüten siyah-beyazlı ekipte teknik adam sorunu çözüme kavuşuyor.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra Bruno Génésio ve Giovanni van Bronckhorst ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, dümeni eski hocasına kırdı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Kartal, son olarak Ukrayna devi Dinamo Kiev'i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirme kararı aldı. Siyah-beyazlı ekipte Samet Aybaba'nın Rumen çalıştırıcıyla masaya oturmak için Romanya'ya gittiği belirtildi.

Siyah-beyazlı ekibin, Rumen hocayla anlaşmaya varması ve Lucescu'nun takımın başına getirildiğini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

2002-2004 yılları arasında siyah-beyazlı ekibi çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'ın başında 89 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 53 galibiyet 19 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. Kartal, Rumen teknik adam yönetiminde 100. yılda şampiyonluk yaşayarak unutulmaz bir sezon geçirmişti.

Rumen teknik adamın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve takımın başına geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN