Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İstanbul'a geliyor: İmzalar atılıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İstanbul'a geliyor: İmzalar atılıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. Kartal'ın yeni patronu belli oldu. Siyah-beyazlı ekip, yeni hocasıyla sözleşme imzalamak için geri sayıma geçti.

Alanyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, teknik adam konusunda mutlu sona ulaştı. Kartal, yeni teknik adamına kavuşmak için artık resmen geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı ekibin yeni patronu sözleşme imzalamak için İstanbul'a geliyor...

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, dördüncü teknik adamını belirledi. Kartal'ın yeni patronu belli oldu.

İç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'taki teknik adam belirsizliği sona erdi. Kartal, yeni teknik adamını belirlemek için geri sayıma geçti.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, son olarak İskoç devi Rangers takımını çalıştıran Hollandalı genç teknik adam Van Bronckhorst ile el sıkıştı. Kartal'ın Hollandalı teknik adam ile anlaşma aşamasına geldiği ve Hollandalı teknik adamın siyah-beyazlı ekip ile 1,5 + 1 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Hollandalı teknik adamın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesinin beklendiği vurgulanırken Roy Makaay, Jean-Paul van Gastel ve Denny Landzaat'ın Hollandalı çalıştırıcının teknik ekibinde yer alacağı öne sürüldü.

Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı?- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Siyah-beyazlı ekibin Hollandalı teknik adamı kısa süre içerisinde resmen açıklaması ve resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN