Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal yeni hocasına kavuşuyor! Fatih Terim detayı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal yeni hocasına kavuşuyor! Fatih Terim detayı herkesi şaşırttı...

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bu akşam evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, yeni hocasını açıklamak için artık resmen geri sayıma geçti.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekipte sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, dördüncü hocasını seçmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Fransız teknik adam Bruno Génésio ile yapılan görüşmelerde olumsuz sonuç alan Beşiktaş, son olarak Hollandalı genç teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile masaya oturmuştu. Yeni hocasını belirlemek için çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlı ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Yunanistan ekibi Panathinaikos’tan ayrılan 61 yaşındaki Sırp teknik adam Ivan Jovanovic Beşiktaş'a önerildi. Yunan temsilcisi, Sırp teknik adam ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Fatih Terim'i getirmişti.

Hiç maça çıkmayan BAE teknik direktörünün görevine son verildi | Goal.com Türkçe

Siyah-beyazlı yöneticilerin kısa süre içerisinde tecrübeli teknik adamla pazarlık masasına oturması ve yeni teknik adamını resmen açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN