Beşiktaş'ın yeni hocası geliyor

Beşiktaş'ın yeni hocası geliyor

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Portekizli teknik adam Pinheiro'nun kısa süre sonra İstanbul'a geleceği duyuruldu.

Beşiktaş'ta Bruno Pinheiro dönemi resmen başlıyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, yaptığı açıklamada Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro'nun yakın zamanda İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran ve Kayserispor maçına altyapı antrenörü Önder Karaveli ile çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine de Önder Hoca ile çıkma kararı aldı. Teknik direktör arayışlarına ara vermeden devam eden Siyah Beyazlılar, Portekizli teknik adam Bruno Pinheiro'da karar kıldı ve Pinheiro ile prensip anlaşmasına vardı.

BRUNO PINHEIRO KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon Estoril'i Portekiz'in 1. Ligi'ne çıkaran Bruno Pinheiro, antrenörlük kariyerine 2006 yılında Benfica'nın altyapısında başladı. Ardından 2009-12 yılları arasında Belenenses'in U17 takımını 2012-13'te ise U19 takımını çalıştırdı.

Portekiz'den ayrılıp kısa süreli akademide görev alan Pinheiro, 1'er yıl Katar U19 ve U20 milli takımlarını çalıştırdı. 2019'da Eupen'de yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra 2020'de Estoril'in başına geçti.

Ofansif futbolu benimseyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, sahada genellikle 4-3-3 dizilişini tercih ediyor.

Kaynak: Akşam

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN