Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Taraftar bu karara çok şaşıracak…

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Taraftar bu karara çok şaşıracak…

Son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir süredir teknik direktör arayışındaydı. Taraftar Sergen Yalçın naraları atarken siyah beyazlı ekip son kararını verdi. İşte Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü…

Siyah beyazlı takım son dönemde teknik direktör sıkıntıları yaşarken son olarak da Rıza Çalımbay ile yollarını ayırmaya karar verdi. Bu ayrılıktan sonra hızlı bir teknik direktör arayışı başlarken seçenekler arasında en uygun olan isim sonunda seçildi. Yeni teknik direktör Portekiz milli takımı teknik direktörü oldu.

BAŞARILI BİR KARİYERİ VAR

Haberler.com’da yer alan habere göre, Süper Lig devi Beşiktaş, teknik direktörlüğe Portekiz milli takımı teknik direktörü olarak bilinen Fernando Santos'u getirdi.

Santos, Portekiz ile birlikte EURO 2016'yı ve 2019 UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Bunların yanı sıra Porto kariyerinde de Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası başarılarına imza attı. 69 yaşındaki teknik direktör başarıları ile dikkatleri çekti. Santos’un kariyeri ise şöyle:

EURO 2016

UEFA Uluslar Ligi

1x Portekiz Ligi

2x Portekiz Kupası

1x Yunanistan Kupası

2x Portekiz Süper Kupası

yeni-proje-29.jpg

“YENİ EVİNE HOŞ GELDİN DİYORUZ”

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine hoş geldin diyoruz...Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN