Beşiktaş'ın yıldız isminden skandal paylaşım! Taraftarlar deliye döndü! 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?'

Beşiktaş'ın yıldız isminden skandal paylaşım! Taraftarlar deliye döndü! 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?'

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kayserispor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun paylaşımı taraftarların tepkisini topladı. Kartal'ın yıldız ismi skandal bir paylaşıma imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 6.hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, 0-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 2-1 galibiyetle ayrılarak üç puana ulaştı. Karşılaşmanın oynandığı dakikalarda Beşiktaş'ın yıldız futbolcusunun yaptığı paylaşım maçın önüne geçti. Yıldız futbolcu, söz konusu paylaşım nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlardan yoğun tepki aldı..

Geçtiğimiz hafta deplasmanda ezeli rakibi Trabzonspor'a 3-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, evinde Kayserispor'u ağırladı. Sarı-kırmızılı ekip karşısında 0-1 yenik duruma düşen Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Yaz transfer döneminde Fransız Lens takımından 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan ancak beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana, Beşiktaş- Kayserispor karşılaşmasının oynandığı dakikalarda skandal bir paylaşıma imza attı. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı siyah-beyazlı taraftarlardan yoğun tepki aldı.

Beşiktaş'ın Kayserispor maçı kadrosuna alnmayan Jean Onana, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda Beşiktaş'ın maçını değil eski takımı Lens'in maçını izlediğini gösterdi. Yıldız futbolcu bu paylaşımıyla çok sayıda tepki aldı.

Onana gelen tepkiler üzerine ise yaptığı paylaşımı silerek Beşiktaş maçını izlediği bir fotoğrafı yayınladı.

Beşiktaş forması altında 6 maçta görev alan Onana söz konusu karşılaşmalarda takımına 1 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?' yorumlarına neden oldu.

Şenol Güneş bunu duymasın! Onana'nın Kayseri maçı öncesi paylaşımı taraftarı deliye döndürdü

Beşiktaş taraftarından Jean Onana'nın paylaşımına tepki!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN