Beşiktaş'ın yıldızı Ghezzal ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Beşiktaş'ın yıldızı Ghezzal ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Rachid Ghezzal, Katar'dan ambulans uçakla İstanbul'a geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen Ghezzal buradan ambulansla hastaneye sevk edildi.

Katar'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Beşiktaş'ta koronavirüs şoku yaşanıyor. Katar'da yapılan testi pozitif çıkan süper yıldız, apar topar ambulans uçakla İstanbul'a getirildi. Atatürk Havalimanı'na inen ambulans uçaktan alınan futbolcu ve personel, ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Fraport TAV Antalyaspor ile bugün TSİ 20.45'te Katar'ın başkenti Doha'da karşılaşacak Beşiktaş'ın kafilesinde yer alan oyunculardan Ghezzal ve bir kulüp personelinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Kafile Doha'ya indiğinde Katar Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından otelde yapılan testler sonucu Rachid Ghezzal'da pozitif bulgulara rastlandı. Mehmet Topal'ın da semptomlarının artması üzerine tecrübeli futbolcu takımdan izole edildi.

2.jpg

Ghezzal ve kulüp çalışanı için giden TC-RSB kuyruk numaralı ambulans uçak Katar'dan saat 00.00 sıralarında havalandı. Ghezzal ve kulüp personelinin de içinde bulunduğu uçak sabah 06.00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Uçaktan alınan Ghezzal ve kulüp personeli, hazır bekletilen ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN